CASH IS KING!

Ja, så är det, kontanter är kung och gärna inte i för stora valörer för då sinar allas växelkassa snabbt. Kontanter är även guld för de som står i entrén (100kr) för snabb hantering av ert inträde, samt för de som säljer fika/mat, hantverk och inte kan ta emot kortbetalningar mm.

Förutom kontakter kommer vi att ta emot kortbetalningar och swish i entrén, fika området och även många utställare erbjuder den möjligheten men väder och vind ställer ibland till det för tekniken så den går tyvärr inte alltid att lita på. Så cash is king! 

Närmaste uttagsautomat för pengar?

Midvinterglöd är en vinterfestival som ordnas hemma hos Petra & Fredrik i Jättendal. Det innebär att närmsta uttagsautomat finns i Harmånger (ICA Stark) eller Gnarp (Statoil), ca 10 km ifrån oss (enkelväg).

Gärna kontaktbetalning vid entré & utställare 

De allra flesta utställare kommer inte att ha möjlighet att ta emot kortbetalningar utan kan endast ta emot kontanter. Detsamma gäller i entrén. Det kommer att finnas möjlighet att betala med swish eller kort i entrén, men det är alltid bra att förbereda sig med kontanter ifall tekniken strular till det. 
 

Kort och gott försäkra dig om att din plånbok innehåller kontanter så att du kan handla det du vill under Midvinterglöd.