1. Tinker Tailor | Strömsbruk

Tinker Tailor:  Vintage och egendesignat, samt en hel del klockrena ingredienser för Steampunkaren!

Tinker Tailor: Vintage och egendesignat, samt en hel del klockrena ingredienser för Steampunkaren!

Tinker Tailor finns på plats under årets vintermarknad på Midvinterglöd och erbjuder det lilla extra till dig som gillar stilen från förr.

Victoriana – eller som det faktiskt heter här i Sverige – Oscariana, är ett sätt att hylla 1800-talets tjusighet med detaljer såsom stormhatt och promenadkäpp för gentlemannen och korsett och turnyrkjol för damen. 

Allehanda krimskrams och nipper finns också till försäljning såsom barocksmycken och fickur, pälsstolor och små beslöjade burlesquehattar.

Så oavsett om det är en unik gåva till lillasyster eller en välförtjänt gratifikation till dig själv, Tinker Tailor kan nog gräva fram det ur gömmorna. Nytt och importerat, blandad med vintage och egendesignat, samt en hel del klockrena ingredienser för Steampunkaren!

Kontakt
Vill ni redan nu komma i kontakt med Tinker Tailor så finner ni henne här på Facebook 


2. Anny Jernberg - Återbrukshyttan | Bollnäs

Lampskärmar av glaskonstnären Anny Jernberg, Återbrukshyttan.  www.aterbrukshyttan.se

Lampskärmar av glaskonstnären Anny Jernberg, Återbrukshyttan. www.aterbrukshyttan.se

Anny Jernberg har sedan 16 års ålder drömt om en egen glashytta och nu är drömmen verklighet. Det är inte vilken glashytta som helst – här finns inte den traditionella smältugnen där glaset flyter som sirap. Istället används flaskor och burkar, som värms upp så pass att de går att forma, utan att smälta helt.

Med hjälp av glasblåsningsverktygen får de nya former och därigenom användningsområden. Barnmatsburkar blir till dricksglas, flaskhalsar blir snapsglas, saftflaskor blir kannor. I alla produkter kan man se spår av vad det tidigare varit.

Arbetsprocess i återbrukshyttan.  www.aterbrukshyttan.se

Arbetsprocess i återbrukshyttan. www.aterbrukshyttan.se

Den här tekniken är ett miljövänligt alternativ till den vanliga glastillverkningen. Förpackningsglas som annars slängs i ständig retur blir till beständig nytta. Samtidigt besparas flussutsläpp som sker vid glassmältning, och arbetssättet kräver bara en fjärdedel av energin som går åt vid traditionell tillverkning.

Anny Jernberg  är utbildad vid Kosta Glascenter och Riksglasskolan i Orrefors.

Anny Jernberg  är utbildad vid Kosta Glascenter och Riksglasskolan i Orrefors.

Glas är ett levande material och jag hävdar att man måste lära känna det för att kunna arbeta med det – både som hantverkare och formgivare. Att jobba med flaskor och burkar utan att smälta ner dem är en utmaning i sig; de har redan en form. Det är också den utmaningen som gör det så roligt, att få hitta nya möjligheter ur något befintligt.
— Anny Jernberg

3. Marie "Renoverian" Näsman | Gränsfors

Söta små tomtar av Marie "Renoverian" Näsman

Marie "Renoverian" Näsman ställer ut på Midvinterglöd 2013.

Jag anser mig själv vara en kreativ varelse som alltid varit intresserad av att skapa med mina händer. Det ger mig ro i själen att se något vackert växa fram.

Jag köper små loppisfynd som jag sedan gör om med lite färg och kanske någon dekoration. Ibland får saken någon helt annan funktion. Min alster har i regel tre olika rena färger, Vit, Röd eller Svart. Detta är mitt bidrag till "recycling". Jag tar också på mig små renoveringsobjekt om du har något du vill förnya. Jag hoppas att du kommer och kollar in mina små alster på Midvinterglöd i år den 14 December! Välkomna!

Kontakt
Marie Näsman
070-6387889
eiramn62@yahoo.se


4. Jeanettes Choklad | Bergsjö

Jeanettes Choklad är ett litet företag från Bergsjö i Hälsingland som tillverkar handgjorda chokladpraliner.

Jeanettes Choklad är ett litet företag från Bergsjö i Hälsingland som tillverkar handgjorda chokladpraliner.

Jeanettes Choklad är ett litet företag från Bergsjö i Hälsingland som tillverkar handgjorda chokladpraliner. Chokladen som används heter Felchlin och kommer från Schweiz. Pralinerna fylls med ganasch gjord på äkta råvaror, bl.a. lingon, jordgubbar, havtorn och äkta likörer. Självklart används också riktig grädde och smör. Nu till jul används mest smaker som saffran, pepparkaka , glögg och hemmagjord mandelmassa. Jag gör även andra chokladgrejer, såsom skiftnycklar, klubbor och små chokladhjärtan.


Kontakt
Jeanette Svalstedt
070-3410365
jeanette@jeanetteschoklad.se 

Hemsida: jeanetteschoklad.se
Facebook: Jeanettes-Choklad


5. Nässelhäxan - Petra Modée | Jättendal

Lokalproducerade produkter av Nässelhäxan. www.nässelhäxan.se

En häxa är självständig och klarar sig själv. Hon lever MED naturen istället för MOT. Därför bygger mina produkter på lokala råvaror och hantverksmässig produktion.
— Petra Modée

Nässelhäxan - Petra Modée från Jättendal. www.nässelhäxan.se

Det började med två bikupor och ett trädgårdsland som tagits över av ogräset. Av bina fick jag honung och vax, från trädgårdslandet nässelblad och grönsaker. Att nässlor är nyttiga förstår var och en som läser in sig i ämnet. Bladen och skotten kan ätas färska eller torkas och malas till mjöl, stammen rötas och bearbetas för att bli tråd, fröna torkas och rötterna torkas.

Lokalproducerade produkter av Nässelhäxan. www.nässelhäxan.se

Under årens lopp har jag provat att blanda olika sorters honung och två favoriter är ingefärshonung och chilihonung. Alla mina produkter är helt igenom egenproducerade. Vissa år har jag haft fler bikupor, andra år färre. Jag har också provat mig fram och har ett eget recept på syrat nässelbröd. Jag gör idag olika slags honung och salvor, kokar min egen tvål och gör eget schampo.

Lokalproducerade produkter av Nässelhäxan. www.nässelhäxan.se

Idag säljer jag syrat nässelbröd, honung av olika slag, örtsalt, bivaxljus och nässeltråd. Målet är inte ökad försäljning, eller ett liv i lyx. Istället vill jag värna om det lokalproducerade. Jag vill värna om de enskilda människornas möjlighet att överleva på det jorden ger. Jag är aktiv i Omställningsrörelsen som är ett globalt nätverk för gräsrötter som vill påbörja omställningen av samhället. Det är platsen för människor som tror att samhället kan förändras. Som en del av den omställningen håller jag även kurser i hur man gör tvål, björktjära, bivaxsalva, såpa och skokräm m.m.

I vinter ska jag skriva en kokbok med alla mina erfarenheter och tips. Den kommer såklart innehålla recept, men även historier och funderingar. Jag håller till i Västirönningen, Jättendal, som är en gammal bondgård med vedspis. I vedspisen bakar jag alla bröd och ovanpå torkar jag kryddor, grönsaker och svamp. Ofta samtidigt.
 

Kontakt
Petra Modée

Hemsida: nässelhäxan.se
Facebook: Nasselhaxan


6. Anna Galtsdotter Design | Alfta

Smycken Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika

Ulrika Fagernäs. Foto: Katarina Hansson

Jag heter Anna- Ulrika Fagernäs och mitt företags namn härstammar från mitt fornfinska / danska ättenamn Galt, jag bor och lever för närvarande i Alfta men född i Gävle och även bott i Österbotten, svängt några turer till Västafrika via England samt även bott och verkat uppe i Lappland i Lannavaara (30 mil från Ryssland) . 

Jag är fjärde generation healer på min pappas sida från Finland (pratar inte finska utan kommer från en minoritet Österbotten där svenska är huvudspråket) men född i Gävle numera bosatt i Alfta - Hälsingland. Jag har praktiserat energi terapi : Healing & Medium & Schamanism under 13 parallellt med min konstnärliga verksamhet. Där jag främst arbetar med naturmaterial såsom sten /mineral, ädelmetaller, skinn. Om ett par år har jag varit verksam konsthantverkare med inriktning på forntida teknik i eget skapande.

Till Midvinterglöd tar jag med mina häxamplar, Omtankehjärtan, supkoppar och ljusamplar samt lyktor,både för inom o utomhusbruk (stengods) Kraftsmycken och delar ut mina Prova på behandlings kort om du besöker mitt bord. Varmt Välkommen till mig, en Kuckelimuck kärring av den gamla stammen! 

// Ulrika Fagernäs
 

Kontakt
Ulrika Fagernäs
annagaltsdotter@msn.com

Hemsida: www.eyedrop.net/ulrika
Facebook: www.facebook.com/Omtanke

Hälsinge Hambon. Hårgagubben i silver. Anna Galtsdotter Design 

Hälsinge Hambon. Hårgagubben i silver. Anna Galtsdotter Design 

Häxampel Anna Galtsdotter Design. 

Häxampel Anna Galtsdotter Design. 

Supkoppar eller så kallade glöggmuggar. Anna Galtsdotter Design.  http://www.eyedrop.net/ulrika

Supkoppar eller så kallade glöggmuggar. Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika

Silversmycke. Anna Galtsdotter Design. 

Silversmycke. Anna Galtsdotter Design. 


7. Knivmakare Michael Almqvist | Gävle

Vi har äran att presentera för er är Michael Almqvist från Gävle som bemästrar konsten som knivmakare!

Kniv skapad av Michael Almqvist. www.carlmichael.info

Nyss fyllda 50 år men som knivmakare är jag ”bara” 25 år och ungdomligt nytänkare i det jag försöker åstadkomma med form och design.

Kniven är för mig i första hand ett bruksföremål som genom mina händer och betraktarens ögon kan förvandlas till levande konst.
— Michael Almqvist

Knivmakare Michael Almqvist

Ingen kniv från Michaels Almqvists händer är den andra lik, allt för att ev. köpare skall få känna sig unik i ett köp av hans alster. Michael blandar gärna material av alla de sorter, men där det traditionella renhornet med skuren gravyr tillsammans med 10 000 år gammal mammutbete hör till hans favoriter.

I hans meritlista finns åtta svenska mästerskapstitlar i ett antal olika tävlingsklasser som konstkniv, team work, fällkniv, bruksknivar och smyckeskniv. Han har genom åren också ställt ut på internationella mässor i bl.a. Paris, Atlanta, New York och Helsingfors.
 


8. Keramiker Anna Wrigstad Östberg | Lottenfors

Keramik av Anna Wrigstad Östberg. www.annakeramik.se

Anna Wrigstad Österberg tillverkar både bruksföremål och unika ting i lergods och porslin. Anna har en stor förkärlek för dekor, bilder och text, vilket syns på de flesta av hennes alster. Men form är givetvis alltid av lika stor vikt.

Hon drejar, kavlar, gjuter, skulpterar, dekorerar, glaserar dagarna i ända och kan aldrig få nog av detta underbara material som blivit både hennes levebröd och stora glädje i tillvaron

Keramik av Anna Wrigstad Östberg. www.annakeramik.se

Anna Wrigstad Östberg

Anna Wrigstad Östberg

Keramikkoppar av Anna Wrigstad Östberg. www.annakeramik.se

I Lottefors har Anna sin total kaotiska verkstad där hon får skapa gångar mellan alla olika pågående projekt inne i verkstadsdelen. I samma byggnad har hon även en liten butik eller showroom som hon har öppet då hon är i verkstaden, samt vissa helger.

På sommaren drar Anna iväg några kilometer till Trolldalen och har sommarbutik/verkstad vid Växbo kvarn. I övrigt säljer hon sina alster runt om i landet och även i några få butiker utomlands.

Keramik av Anna Wrigstad Östberg. www.annakeramik.se

Kontakt
Anna Wrigstad Östberg / Anna keramik
070-6634516
anna@annakeramik.se

Hemsida: www.annakeramik.se
Facebook: anna keramik


9. Myrans Bullar & Bakverk | Hudiksvall

Myrans Bullar & Bakverk. www.myrans.com

Det viktiga för Myran är att baka med känsla och kvalitet, den som äter hennes bakverk, vill hon ska ha en smakupplevelse och njuta för en stund. Myran bakar bullar & bakverk med hög kvalitet och låter fantasin flöda i bakverken hon gör.

Myran erbjuder även catering på smörgåstårtor, bröllopstårtor, tårtor eller andra bakverk. Levererar till er arbetsplats det ni önskar till fikat, konferensen mm. Under Midvinterglöd kommer Myran att sälja 
Bullar & Bakverk som hör julen till! Välkomna till Myrans bord och till en smakupplevelse! 
 


10. Skulls & Bones Artwork - Konstnär Petra Shara Stoor | Jättendal

Skallkonst av Petra Shara Stoor i ett samarbete med smeden Fredrik Thelin. www.skullartistry.com

Eftersom vi ordnar evenemanget Midvinterglöd hemma hos Skulls & Bones Artwork i Jättendal så kommer ni att finna att vår touch har lagt sig över området.

Under Midvinterglöd kommer ni således även att få stifta bekantskap med en del av min skallkonst i en utställning som jag kommer att ha på plats på övre plan i logen samt så kommer det även att finnas till försäljning en del karvade ljusstakar i ben.

Petra Shara Stoor & Fredrik Fernlund. Skulls & Bones Artwork. www.skullartistry.com

Både jag och Fredrik kommer att finnas på plats under hela dagen, men vi kommer inte att vara stillastående utan rörliga på området, så ser ni oss och undrar över något eller om ni vill veta mer om skallkonsten eller våra evenemang. Fånga oss då i farten, vi stannar mer än gärna upp och pratar med er! Det ser vi fram emot! 

Vi hälsar er alla glödhett välkomna till Midvinterglöd och till Skulls & Bones Artwork! 

// Petra Shara Stoor & Fredrik Fernlund

Kontakt
Petra Shara Stoor
076-78 28 853
petra@skullsandbonesartwork.com

Hemsida: skullsandbonesartwork.com
Facebook: Skullsandbonesartwork
Twitter: @Skullartist
Instagram: @Skullartist


11. Ekonära Hälsingland | Bergsjö

Ekonära Hälsingland,  www.ekonarahalsingland.se

Ekonära Hälsingland, www.ekonarahalsingland.se

Vi säljer ekologiska och/eller närproducerade varor i vår lilla butik i Bergsjö och i vår webbutik. Vi levererar varorna hem till dörren i hela Hälsingland och skickar per postorder till övriga Sverige. Vår tanke är att vi ska samla massor av ekologiska varor och närproducerade varor under samma tak så att de är lätt för dig som konsument att hitta det du söker. Vi bygger upp vår butik tillsammans med våra kunder som tipsar oss om vad man vill ha för produkter. Vår vision är att erbjuda varor med hög kvalitet till ett bra pris utan kemiska tillsatser för framtidens skull. Vi har även ekologiska matkassar till försäljning, (4 middagar för 4 personer), kontakta oss för mer information!

Under Midvinterglöd kommer vi att sälja ett fint urval från vårt sortiment, bland annat varor från Klockargården, Lotta Boden, Hälsinge ångbryggeri, LjusBoden mm.

Kontakta Ekonära Hälsingland

Margaretha Fredholm & Conny Filin
070-222 40 14
info@ekonarahalsingland.se

Hemsida: ekonarahalsingland.se
Facebook: ekonara.halsingland

Margaretha Fredholm & Conny Filin. Ekonära Hälsingland i fick centerns Miljöpris.

Ekonära Hälsingland, www.ekonarahalsingland.se


12. Konstnär Marie Olskim Lusth | Delsbo

Fotografi av Marie Olskims Lusth från utställningen "Ljus och mörker"

Konstnär och fotograf Marie Olskims Lusth

MARIE OLSKIMS LUSTH kommer från Delsbo, Hälsingland. Där har hon sitt ruckelröda hus långt uti skogen men bor just nu nere i Stockholm och går Teater Tribunalens utb Politisk Scenkonst. 

Det passar min rastlösa själ bra. lugnet i norr, skogen å mörkret vs höghusbetongen å pulsen i city! Jag började svetsa järnskulpturer för ett år sen och blev helt såld på det, snöade in rejält. Tid och rum existerar inte när en svetsar.
— Marie Olskims Lusth

Hon fotograferar även ofta svartvita bilder (se bild från senaste utställning "ljus och mörker") och tecknar i kol så fort tillfälle ges. Marie är skådespelerska och var med och startade Teater Agatha, en obstinat frigrupp som inte är skraja för att ta upp tabun, ifrågasätta och röra om i stugorna. När stålarna tryter kör hon några varv med lastbilen..

 

Kontakt
Marie Olskims Lusth
marie_olskims@hotmail.com

Facebook: Madebylust

Svetsat konstverk av Marie Olskims Lusth. 

Svetsat skelettkonstverk av Marie Olskims Lusth. 


13. Keramiker Caroline Bohman Persson - Brännässlan Ateljé | Sundsvall

Musselskal i keramik av Caroline Bohman Persson. www.facebook.com/brannasslan

Caroline Bohman Persson; är och har alltid varit en kreativ människa, men det var 2011 som hon tog steget fullt ut och satsade helhjärtat på sin inre drivkraft och skaparförmåga. 

Under namnet Brännässlan skapar hon nu i stort och smått, vackert och dramatiskt i många olika material, men alltid med sin personliga prägel. Med naturen och havet som inspirationskälla skapar Caroline nu stora musselskal i keramik, fat, krukor, lyktor mm i inspirerande former. Ofta går form och funktion
hand i hand... 

Caroline jobbar främst som keramiker, med fokus på drejning och skulptering, men är även animatör (dockanimation), blomsterkonstnär, samt designer. Hon har sin ateljé i Sundsvall, men driver även en butik på Västkusten (Glommen) där hon säljer sina havsinspirerade alster samt bedriver kursverksamhet. Du möter henne på Midvinterglöd.

Kontakt
Caroline Bohman Persson
073-0592737
brannasslanatelje@gmail.com

Facebook: Brannasslan

Caroline Bohman Persson
www.facebook.com/brannasslan

Fiskskål av Caroline Bohman Persson. 

Skulptur av Caroline Bohman Persson.


14. Gröna Huset - Charkuteri | Harmånger

Egentillverkade lokala delikatesser från Gröna Huset!

Egentillverkade lokala delikatesser från Gröna Huset!

Gröna Huset och dess ägarinna Karin Willing kommer att medverka på Midvinterglöds julmarknad med sin egentillverkade korv, förädlade ostar och andra närproducerade produkter såsom senap, honung, sylt mm. 

Kontakt
Karin Willing
0652-300 55
info@gh.nu

Hemsida: www.gh.nu
Facebook: Gröna Huset

Gröna Huset i Harmånger!


15. Läder- & Skomakare Melanie Hipf | Hassela

Melanie Hipf är glad att flytta till Sverige och till Nordanstig. Hon ser fram emot tiden som ligger framför henne.

Jag heter Melanie Hipf och jag tar nu ett första steg i mitt egna företag. Min familj och jag bor nu i Nordanstigs kommun sedan maj 2012 och vi kommer från Tyskland. Jag är utbildad skomakare och har stor kunskap om olika sätt att jobbar med läder. Jag har alltid varit fascinerad av gammal handverkskonst. Speciellt från den tid när man inte hade några maskiner, utan bara jobbade med enkla redskap. Så försöker jag också jobba. 

Lädret kommer från Garveriet Tärnsjö som har en utmärkt kvalitet. Tärnsjögarveriet är godkänd av TÜV, det är ett världsberömt testinstitut, som analyserar lädret för att upptäcka miljöfarliga ämnen, enligt SG- regler.

Det finns många olika sorters läder med olika egenskaper. Varje skinn har sitt öde. 

Jag tycker om jordnära färger och klara formar. Men varje stil har sin charm! Jag tycker att det är roligt när man hittar ny lösningar eller former för vanliga saker, gärna göra någonting enkelt och klassisk. Jag brukar säga ... man måste inte uppfinna hjulet igen! 

Jag är så glad att vi beslutat oss för att flytta till Sverige och till Nordanstig och ser fram emot tiden som ligger framför mig.

Kontakt
Ni hittar mig i min egen verkstad i Ölsjön 136, Hassela eller via telefon 070-6412044 eller melanie.hipf@icloud.com


16. Silversmed Anna-Karin Hulling | Sundsvall

Smycke, "KÄRLEK OCH RESPEKT SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT", av Anna-Karin Hulling.  www.hullingsilver.se

Silversmed Anna-Karin Hulling. www.hullingsilver.se

Jag heter Anna-Karin Hulling och bor i Matfors utanför Sundsvall. Jag har arbetat med silver sedan 1997 och år 2005 startade jag mitt företag Hulling Silver.

Mina smycken är enkla, rena och förmedlar vem du är. Jag arbetar olika material såsom i silver, mässing och kompletterar ibland med kedjor av antikbrons.

Varmt välkomna till mitt bord under Midvinterglöd!

Kontakt
Anna-Karin Hulling

Hemsida & webbshop: 
hullingsilver.se

Facebooksidor: 
Hullingsilver
Made in Medelpad

Smycke, "SÅ JÄVLA BRA", av Anna-Karin Hulling. www.hullingsilver.se

Smycke, Trådhjärta, av Anna-Karin Hulling. www.hullingsilver.se

Smycken, "SÅ BRA", av Anna-Karin Hulling. www.hullingsilver.se

Smycken, "REBEL YELL", "I WISH I WAS A PUNK ROCKER", "PERSONAL JESUS" av Anna-Karin Hulling. www.hullingsilver.se


17. Cina & Micke - Enriskransar | Sundsvall

Jultomtar i enris

Vi har som hobby att tillverka lite olika saker som vi säljer på olika marknader. Det som följer med till Midvinterglöds julmarknad är Rullrån, knäckklubbor, knäck, enriskransar och hustomtar! Micke är den som bakar rullrån och Cina tillverkar även mössor med roliga mönster till vuxna och barn, men mössorna får stanna hemma nu när vi åker på Midvinterglöds Julmarknad.

Varmt välkomna till vårt bord, ses på Midvinterglöd!

// Micke och Cina


18. Forsa Ljusstöperi | Sörforsa

Jag heter Kerstin Häggblom och har ett litet ljusstöperi i Sörforsa, Hudiksvall. Jag stöper traditionella ljus i olika storlekar och tjocklekar. Även ljuskronor och grenljus. Handgjorda tomteljus samt rullade bivaxljus finns. Välkommen till mitt bord på Midvinterglöds julmarknad! Vi ses där!

Kontakt
Kerstin Häggblom

Hemsida: 
www.forsaljus.se

Ljuskrona av Kerstin Häggblom. Forsa ljusstöperi.

Viktorialjus av Kerstin Häggblom, Forsa ljusstöperi.

Ljus av Kerstin Häggblom, Forsa ljusstöperi.


19. Anki Persson - Hobby & Juldekorationer | Alnö

Jag gillar att hålla på med hobby i många olika former och jag har pysslat med det sen 6årsålder! Idag åker jag iväg på olika marknader o säljer mina alster... I år har jag fått den stora glädjen att få närvara på Midvinterglöds julmarknad 14/12! Välkommen till mitt bord då!

Kontakt
Anki Persson
070-6155858


20. Fårskinn av My Leffler | Norrbo

Gutebagge hos My Leffler. 

Jag heter My Leffler och kommer från Norrbo. På vår gård, Ol Jons, har vi gutefår, en collie och tre katter. Under Midvinterglöd kommer ni finna mig sälja Gutefårsskinn, oklippta och beredda utan krom. Varmt välkomna till mitt bord! Hoppas vi ses!

// My


21. Hantverkare Marianne Munter | Sundsvall

Marrianne är fengshuikonsult, reikihealer, djurkommunikatör samt syr bl.a kepsmössor, capes. Hon gör scarfes med smycken på, målar tavlor med kinesiska tecken. 

Marianne Munter

Marianne_Midvinterglod.jpg

22. Återbrukskonst av Karl-Ove Ljunglöf | Hassela

Karl-Ove Ljunglöf har varit småföretagare och verksam i Bergsjö och har konstruerat egna produkter såsom grusharpa, minilunnare, enmanssågverk, trimmringsfräs. Nu tycker Karl-Ove det är intressant och roligt att skapa och återvinna gamla jordbruksredskap samt tillverka grillar och stekfat.

Välkomna till mitt bord på Midvinterglöd, ni hittar mig utomhus där jag står tillsammans med Mona som kommer att servera och sälja kolbullar till er besökare! Bredvid oss så finner ni även Äventyrsmästarna serverandes mat (wok) till försäljning!