Här presenterar vi de företag, föreningar och organisationer som återkommande samarbetar med oss för att hjälpa oss göra verklighet av Midvinterglöd år efter år. 

 

SENZA VIB Konst & Musik

Senza Vib Konst & Musik AB är ett företag som sätter den yppersta konstnärliga kvalitén i främsta rummet. För oss är inte det estetiska uttrycket i första hand ett komplement till den grå vardagen utan en essentiell komponent som genomsyrar hela den mänskliga anden och fyller densamme med djupare mening.  


Anton Alexander Jacobson

Anton Alexander Jacobson och är en idéstark grafisk formgivare/Illustratör/art director från Hudiksvall, Hälsingland. 


KULTURENS BILDNINGSVERKSAMHET 

Kulturens är studieförbundet för kulturutövare. Kulturens bedriver folkbildningsverksamhet inom musik, dans, teater/drama, filmskapande, bild och form, etc. Kulturens arbetar med föreningar. Alla tillgängliga medel används för att stödja och utveckla den ideella kulturen. Kulturens är partipolitiskt och religiöst obundet. Kulturens består av ett huvudkansli och fem regioner. Kulturens är ny input. Sveriges nyaste studieförbund. En ny kraft - rakt in i folkbildningssverige.

Hemsida | Facebook


Pro-Stage

Pro-Stage från Sundsvall hyr ut mobila scener, storbilds-skärmar, tält, bord & bänk, hoppborgar, handikapp-toalettvagn, toalettvagnar och kylvagnar till alla sorters evenemang över hela Sverige. Behövs ljud och ljus tillsammans med bildskärmar på scenen så fixar Pro-Stage det!

Tack vare mobilitet och smidighet samt storlek så lämpar sig våra scener, storbildsskärmar och toalettvagnar mycket väl för turnéer, konserter, politiska arrangemang, tävlingar, även för inomhus evenemang på sporthallar, mässhallar och arenor.

Pro-Stage kan leverera alla produkter vart som helst i Sverige inom 24 tim


THOMAS VON WACHENFELDT

Thomas har en rik bakgrund avseende att komponera-, producera och framföra musik, huvudsakligen med fiol och gitarr som sina främsta instrument. 

  • Musikforskare

  • Riksspelman

  • Dödsmetallmusikant

  • Tonsättare

  • Arrangör

Hemsida | Twitter | Epost


SERGIO Magazine

SERGIO Magazine är ett gratis lokalt magasin med ett enkelt koncept: att sätta berättelserna i centrum. I texter och bilder som får breda ut sig lägger vi örat mot människor, platser och företeelser i Gävle. Vår ambition är att söka det oberättade, det som faller utanför de nyhetsberoende dagstidningarnas nålsöga. SERGIO Magazine ges ut som specialnummer kopplat till övrig verksamhet inom SERGIO Event.


Sovereign Productions

Ljud/ljustek, Film & foto finner du hos oss.


JN Filmproduktion - Johan Nyström

JN Filmproduktion frilansar både nationellt och internationellt med flertalet kunder, reklambyråer och filmbolag. Verksamheten skapar korta, stilrena filmer för web och sociala medier i linje med varumärket. En nätverksguru som alltid söker efter nya potentiella kunder, partners och vänner runt om i världen!

Hemsida | Facebook | Vimeo | Instagram


Äventyrsmästarna

Äventyrsmästarna är en nära samarbetspartner till Hassela Ski Resort. Från vår bas vid skidanläggningen i Hassela levererar vi sedan 1998 ett brett utbud av äventyr och aktiviteter så som: skotersafari, snöskoteräventyr, snöskoteruthyrning, kanotsafari, kanotuthyrning, jaktresor (t.ex älgjakt, bäverjakt och toppfågeljakt), fiskeguide (t.ex angla gädda, rödingpimpel och bäcköringmete), vildmarksevent, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, mordgåtor, vildmarksbad med vedeldad bad & bastu, konferensaktiviteter, teambuilding, tävlingar, glödvandring, vildmarksby, svensexa, möhippa och mycket annat. Utifrån kundens behov och idéer skräddarsyr vi proffsiga arrangemang. Ingenting är omöjligt, endast fantasin sätter gränser.

Hemsida | Facebook Epost


Fotograf Philippe Rendu

Jag heter Phillippe Rendu och arbetar som fotograf i Hudiksvall. Jag fotograferar på uppdrag av både företag och privatpersoner, allt från brudpar, barn och husdjur till naturbilder och varierande företagsuppdrag.


Nordanstig Byafiber

Under sommarmånaderna 2014 har Initiativ tagits för att bilda 10 ekonomiska byafiberföreningar med uppgift att erbjuda fibernät till alla i Nordanstig i Nordvästra Hälsingland och södra Njurundaområdet i Medelpad. Anledningen är att det är nödvändigt att byta de gamla telekablarna av koppar till modernare fiberkablar. Arbetet görs enligt Byalagsmodellen, en numera erkänd metod för att bygga fiber i glesbygd. 

Hemsida | Facebookgrupp Epost


Elgereds Finsnickeri

Personliga praktiska lösnigar av era egna oförverkligade drömmer & visioner tex. nytt sovrum eller hall, skåp, sänggavlar till stommar. Vill ni har en smart lösning och inte vet hur ni ska få det gjort, och hur ni ska gå till väga? Där kan jag komma in med kompletta anvisningar och även fullt ut designad lösning!

Kontakta mig på: 06520-8880 eller lämna telnr så offererar jag kostnadsfritt era frågor!

// Björn Bodin


Engbergs Bil & Plåt, Klas-Göran Engberg

Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar.

Telefon: 0652-13324


Jan-Ove Kardell - KARDELLS LANTBRUK & ENTREPRENAD AB

Kardells lantbruk & entreprenad är ett familjeföretag med säte i Jättendal. Företaget bildades 1989 och är verksam inom skogs och entreprenad branschen. Inom företaget drivs dessutom köttproduktion med drygt 50 dikor. De är i huvudsak verksam inom området Nordanstig och Hudiksvall.

Telefon: 070-397 00 14

Hemsida | Epost


Jättendals Idrottsförening

Jättendals IF består av två verksamheter, fotboll och skidor. Läs mer på vår hemsida: http://www4.idrottonline.se/JattendalsIF-Fotboll/


Fotograf i Sundsvall, Bert Öhman

bertohamn.jpg

Min specialitet är fotografering av interiörer och
försäljningsobjekt som exempelvis fastigheter. 
Jag fotograferar också bröllop i Sundsvall. 
Jag erbjuder också produktfotografering.

Tema och modellfotografering är något jag gärna jobbar med. Bröllopsfoto är ett av de specialuppdrag jag tycker allra bäst om.

Tekniska och utmanande uppdrag som 360-graders fotografering och foto med mast kan jag också erbjuda. 

Har även tillstånd för flygfotografering och tillgång till flygplan.  

Kontakta mig gärna om du har något fotouppdrag du vill diskutera. 

Kontakt

bert@sundsvallsfotografen.se
070-2991077