Priser

  • 100 kr/person

  • Barn under 3 år - gratis! 

  • Parkerinsgavgift om 20kr/bil
     

Biljetter säljs på plats i vår entré. Du kan betala entrén med kort, Swish eller kontanter! Biljetter behöver inte beställas på förköp förutom om ni är större grupper/företag, maila oss isåfall

Parkeringsavgifter:
Midvinterglöd kommer att ta hand om parkeringen och era fordon. För att stötta Midvinterglöd och även tacka för omhändertagandet av era fordon så är det en parkerinsgavgift om 20kr/bil

 

Entré: 

Det kommer att finnas en väl skyltad huvudentré där ni betalar ert inträde till Midvinterglöd. Ni erhåller vid betalning en stämpel på handen och en biljett. När ni vill vidare från Midvinterglöds området och in på området där fler hantverkare, konstutställning och Å-kvarnen är så finns det en separat bro med övergång för det. Vid denna bro är det även en stämpelkontroll där ni uppmanas visa er stämpel för att kunna komma in på Midvinterglöds område igen efter ert besök på "Å-kvarns området". Vänligen hjälp våra funktionärer där med att uppvisa er stämpel när ni ska tillbaka till "Midvinterglödområdet". Har ni ingen stämpel kommer ni att hänvisas att ta vägen runt till huvudentrén för inträde till Midvinterglöd. 

Ge er biljett till ett väsen i Glödväsen-tävlingen

Biljetten ni får när ni betalar in er i entrén ska ni spara. Den fungerar nämligen även som en röst till de fantasiväsen som deltar i Glödväsen-tävlingen och som ni kommer se gå omkring på Midvinterglöds område. Det väsen ni tycker bäst om ger ni er biljett till. Det väsen som fått flest biljetter/röster av publiken vinner nämligen publikens pris i Glödväsen-tävlingen. (de väsen som deltar i tävlingen kommer att ha ett nummer på sig så ni lätt ser vilka som deltar.)

Lämpligt för barn?

För att få bästa behållning av Midvinterglöd så hjälper det att ha öppna sinnen, fantasi, kärlek och nyfikenhet till levande sagor och berättelser. Vem har inte det om barnen. För barnen finns det under Midvinterglöd diverse aktiviter, bland annat, hästridning, möte med sagofigurer, magiska shower mm.

Så svaret på frågan är Midvinterglöd barnvänligt? Ja - i allra högsta grad!